English (United Kingdom)Hungarian (formal)

Book your accomodation onlline in the friendly rooms of SZEMESI VILLA. Just click on the bo x of the day of your arrival in the selected room's line at the Online Booking page, then answer to some questions and book immediately.

We will answer in the next 24 hour.
(green=free) (red=already reserved)

Vásárlói tájékoztató

A szállásfoglalás folyamata

A Szállásfoglalás menüpontban a vendég egy 12 hónapra előre kinyíló naptárat lát - az év aktuális hónapjával indul. Az aznapnál korábbi napok természetesen már nem választhatók.

Szállást foglalni a foglalási naptárban kívánt szoba vagy lakás sorában az adott napra kattintva felugró ablakban lehetséges. Csak a zölddel jelölt napokra lehet kattintani, a lila színű (foglalt) napokat már nem lehet kiválasztani.

A szoba és a nap kiválasztása után felugró ablakban a program bekéri:

- a vendég hány napra szeretné foglalni a szobát;

- hány felnőtt és gyermek érkezik;

- a foglalást leadó személy adatait: nevét, címét, email címét, telefonszámát;

- a program kiírja a szobaárat és foglalt napokkal felszorzott, az adott szobára érvényes kalkulált teljes összeget, illetve a 30% foglaló értékét forintban.   A program a kedvezményeket és pótdíjakat nem kezeli, ezekről levélváltásban egyeztetés szükséges, de legkésőbb a megérkezéskor a helyszínen az igénybe vétel meghatározásakor kerül felszámításra.

- az ablak alján fizetési módot kell választani, itt lehet választani SZÉP Kártyás és Bankkártyás fizetési módot - amellyel a 30% foglalót lehet befizetni .

Adatvédelmi nyilatkozat

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Az adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a BX'91 Kft. nyilvántartásba vegye és kezelje az 1992. évi LXIII. törvény előírásai szerint. Tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulását önként és határozatlan időre adta azzal, hogy írásban bármikor visszavonhatja. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termékkel kapcsolatos információk kézbesítéséhez szükségesek. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Garancia-szavatosság-reklamáció:

A megrendelt szolgáltatásra a Ptk. 305. § szabályai szerint szavatosságot vállalunk. Hibás teljesítés esetén kifogásáról a hiba felfedezését követő lehető legrövidebb időn belül  tájékoztassa az ügyfélszolgálatot.  A megrendelését a Ptk. 306. §-ban meghatározott szavatossági sorrend szerint: - elsősorban a hiba azonnali kijavításával, másodsorban a szoba kicserélésével - teljesítjük, de ha a cserére nincs módunk, úgy választása szerint árengedményt adunk, vagy a megrendeléstől elállhat, és kérheti a megrendelt szolgáltatásért kifizetett összeg visszatérítését. Az egyéb költségeit, (pl. utazási költség stb.) nem áll módunkban visszafizetni. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak helye nincs. Hibás teljesítés esetén a szavatossági jogok érvényesítésével kapcsolatos költségek a BX'91 Kft.-t terhelik.

Szállásfoglalással kapcsolatos kérdések, észrevételek, reklamációk

Árak és ÁSZF ide kattintva elérhetők.

Vásárlással, fizetéssel kapcsolatos további kérdéseivel, észrevételeivel, esetleges reklamációval kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az alábbi elérhetőségeken:

Tel.: +36 20 / 332-0321 Berecz Gyula

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Bankkártyával történő fizetés

A Szemesi Villa szállásfoglalási weboldala részére az Bankkártyával is fizetheti az OTP Bank rendszerén keresztül. OTP Bank Rt. biztosítja a kártya elfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártya elfogadó rendszere által.

Ide kattintva letölthető PDF fájlban az OTP Bank internetes kártya-elfogadásról szóló tájékoztatója.

Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, és a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a www.szemesivilla.hu webes felületén.

A www.szemesivilla.hu weboldal tehát az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem tud nyerni.


A bankkártyával történő fizetéshez kérjük, készítse elő kártyáját!

Az alábbi adatokra lesz szüksége:

 • 1. Kártyaszám
  A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.
 • 2. Lejárati dátum
  A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.
 • 3. Érvényesítési kód
  A kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye: CVV2, vagy CVC2.
  Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni.


A bankkártya előlapja
A bankkártya hátlapja
Bankkártya előlap
A bankkártya hátlapja


A SZEMESI VILLÁBAN az alábbi kártya típusokkal fizethet:

 • VISA
  V
  isa (dombornyomott)
 • MasterCard
  MasterCard
  (dombornyomott)
 • AMEX
  American Express (dombornyomott)
 • VISA Electron
  Electron (nem dombornyomott)
  Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön Electron kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban.
  Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz! Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.
 • Maestro
  Maestro (nem dombornyomott)
  Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultáljon a bankjával!


Verified by VISAAz internetes kártyaelfogadás biztonságának további növelése érdekében az OTP Bank bevezette a Verified by Visa/MasterCard Secure Code (VbV/MSC) szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a kártyabirtokos részére a fizetésre használt kártyát kibocsátó bank megad valamilyen plusz azonosítási lehetőséget, amely a tranzakció során ellenőrzésre kerül, és egyértelműen azonosítja a kártyát használó személyt.

MasterCard SecureCodeAmennyiben az Ön kártyáját kibocsátó banknál nem elérhető a VbV/MSC szolgáltatás, vagy Ön azt nem igényelte, a fizetési folyamat nem változik. A webáruház átirányítja Önt az OTP oldalára, ahol megadja kártyájának adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód), és megtörténik a vásárolt áruk/szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése.

Amennyiben az Ön bankja rendelkezik a VbV/MSC szolgáltatással, és Ön ezt igénybe veszi, a fizetési tranzakció folyamata megváltozik. Kártyája adatait (kártyaszám, lejárati dátum, érvényesítési kód) továbbra is OTP Bank fizetőfelületén kell megadnia. Ezt követően azonban a Bank automatikusan átirányítja Önt a kártyáját kibocsátó bank megfelelő oldalára, ahol végre kell hajtania az azonosítási eljárást. A sikeres azonosítást követően a fizetési tranzakció folytatódik, Ön értesítést kap a tranzakció sikerességéről, és visszairányításra kerül a webáruházi felületre. Amennyiben az azonosítást nem tudja végrehajtani, a tranzakció sikertelenül zárul.

 

Ask for offer

Senders email 
Subject 
Senders Name 
Text 
Biztonsági szó:*  
 Kérem segítsen elkerülni a SPAM-okat!
  I wish a copy
    
Webes KГЎrtyaelfogadГі KereskedЕ‘: BX'91 Kft. / BX'91 LTD.VГЎsГЎrlГіi tГЎjГ©koztatГі / Customer information ⋅ Az internetes kГЎrtyaelfogadГЎst biztosГ­tja az OTP Bank NyRt. The Internet card acceptance provides the OTP Bank Plc.