Ha már megnézte a BEMUTATKOZÁS oldalon  a szobák és a felszerelésük leírását, a MEGKÖZELÍTÉS oldalon a térképet, a KÉPEKET és úgy döntött,  hogy  a  SZEMESI VILLA **. valamely szobájában szeretne nyaralni akkor a SZÁLLÁSFOGLALÁS oldalon a naptárban kérem válasszon szabad időszakot és szobát, a kezdő napra kattintva a felnyíló ablakban töltse ki a kérdésekre adott válaszait és az adatokat 1 kattintással  küldje el nekünk. Ha még van kérdése, akkor az AJÁNLATKÉRÉS oldalon tegye fel, 24 órán belül megválaszoljuk.

Ha az  ÁRAK és ÁSZF oldalon kiírt árakat és Általános Szerződési Feltételeket elfogadja  és azonnali fizetéssel szeretné BIZTOSÍTANI a nyaralásához a szállását, itt  a 30% FOGLALÓ befizetésével azt is megteheti!

A foglalózás után a hátralékos szobaár, az IFA, a pótdíjak és a szolgáltatások díja kifizetésére ráér megérkezéskor is, de a helyszínen már a készpénzes fizetést fogjuk kérni. Ezen a felületen közbenső fizetésre, vagy a teljes szobaár előre kifizetésére is bármikor van lehetősége bankkártyával vagy Szépkártyával is, amennyiben ezt a fizetési módot előre egyeztettük.

Ha eldöntötte és fizetni szeretne, akkor itt azonnal (online) megteheti -a forgalomban lévő összes bankkártyával, hitelkártyával- forintban (HUF) és euróban (EUR) is tud fizetni, valamint OTP, MKB és K&H Széchenyi Pihenőkártyával (SZÉPkártyával) is lehet fizetni!

Kérjük töltse ki az azonosító adatokat és a fizetendő összeg beírása után a fizetés módja legördülő menüből válassza ki a kártyája típusát, SZÉPkártya esetén válasszon zsebet is, majd indítsa el a "Mehet!" gomb lenyomásával a fizetést.
Ezután átirányítjuk az OTP termináljára és a biztonságos banki felületen tud ténylegesen fizetni.

Azonosítási adatok a kártyás fizetéshez
Neve: Email címe:
Fizetendő összeg: Fizetés módja:
SZÉP Kártya esetén a zseb:

You can pay with euro online via credit card. Please fill the boxes below: Neve: (Your name), Email címe: (Your e-mail address) Fizetendő összeg: (Total cost in euro) and then choose in the Fizetés módja (payment method) box the Visa, MC, AMEX payment (EURO) and then click the Mehet! (Go!) button.
After this you will be redirected to the OTP's terminal and you can pay there in the bank's safe page.

Ha   ÁTUTALÁSSAL szeretne fizetni, akkor a 11773683-12264542 bankszámla számra otthonról vagy a bankjából tud utalni.

KÉSZPÉNZZEL fizetés választásakor bemehet bármely OTP fiókba és a bankszámlánkra egyszerűen befizethet, vagy bemehet bármely Postára és a                címünkre  rózsaszín csekken elküldheti a foglalót. De örömmel vesszük, ha Ön vagy Balatonszemesen tartózkodó ismerőse meglátogat minket a     SZEMESI VILLÁBAN  és készpénzzel fizet.

Bármely módon elküldött  foglaló beérkezését -a foglalását-  vissza fogjuk igazolni. Ebben a visszaigazolásban szerepelni fog a szoba teljes ára, a      kapott foglaló összege, a hátralék összege és fizetési módja, a lefoglalt időszak, az érkező személyek (felnőtt/gyerek) száma.  Amennyiben módosítani  szükséges az Ön által rögzítetteket (pl. egybeesés miatt, számítási hiba miatt, stb), úgy fel fogjuk kínálni és Ön  választhat a módosítás elfogadása vagy a visszafizetés között. A foglalás a visszaigazolással válik véglegessé.

KÖSZÖNJÜK A BIZALMÁT.                  BX'91 Kft és Berecz Gyula

SZEMESI VILLA, 8636 Balatonszemes, Ady Endre u. 11.